Teplo od podlahy – infrapanel na strop nebo infratopná podlážka

Infratopení ohřívá všechny pevné předměty – stavební konstrukci, stěny, podlahy. Díky sálavému teplu z infrapanelu se podle jeho umístění významně ohřívá podlaha, která je u jiných topných systémů podstatně studenější. Příjemné teplo od podlahy dodává vysoký stupeň tepelného komfortu a významným způsobem se projevuje na příznivé spotřebě elektrické energie.

Speciálním případem je vytápění prostoru pod stolem, u kterého často trávíme při práci celý den. Infratopení pomáhá zmírnit problém „studených nohou“, ale v některých případech je i na takovouto situaci krátké. Pro úplné odstranění pocitu „studených nohou“ zařazujeme do prodeje nový produkt – infratopné podlážky. Jedná se o topnou podlážku o rozměru 60 x 40 cm (možné jsou i jiné rozměry) a příkonem 30W. Tento minimální příkon dokáže infratopnou podlážku ohřát na 30 – 40°C, které jsou velmi příjemné pro prohřátí nohou a dosažení tepelného komfortu i ve velmi studených a problematických místech. Teplota podlážky lze při dokoupení regulátoru plynule nastavit. Infratopná podlážka je vyrobena z polyesteru, osazena přívodním kabelem s vidlicí 220V a vypínačem. Na infratopnou podlážku lze nasadit látkový obal různých barev.

Příspěvek byl publikován v rubrice Infrapanely, Infratopení se štítky , . Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.

Komentáře nejsou povoleny.