Nové rámy infrapanelů české výroby

Novinkou v produktech infratopení jsou nové možnosti v provedení rámu infrapanelu. Infrapanely měly do této doby možnost bílých širokých rámů, kde konstrukčním materiálem bylo dřevo. Infrapanely dnes disponují novými tenkými hliníkovými rámečky buď v přírodní „hliníkové“ barvě, nebo v barvě bílé.

Další novinkou je možnost zapustit celý infrapanel do sádrokartonu. V tom případě je infrapanel v rovině se stropním podhledem a vystupuje pouze 3 mm hliníkový rám v barvě bílé nebo „hliníkové“.

Nové hliníkové rámy infrapanelů v sobě nemají pohledově žádný montážní otvor, který by rušil luxusní vzhled infrapanelu na stěně nebo stropě. Infrapanely s hliníkovými rámy mají zadní skryté úchyty. Tyto úchyty se nejdříve namontují na stěnu (strop) a pak se do nich infrapanel zacvakne bez dalšího šroubování a použití jakéhokoliv nářadí.

Infrapanely zapuštěné do sádrokartonu drží nad podhledem pomocí skrytých pružin. Zde se tedy pouze vyřízne v SDK otvor přesně pro infrapanel, a ten se vloží do připraveného otvoru a pružiny se nad SDK sami vzepřou a upevní infrapanel na správném místě.

Více informací na www.gloriet-infratopeni.cz

Příspěvek byl publikován v rubrice Infrapanely, Infratopení se štítky , . Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.

Komentáře nejsou povoleny.